Bli bedre kjent med Kristine!

Bilde av Kristine som er ansatt i Finans Norge Forsikrinsgdrift. Foto.

Navn: Kristine Kvakkestad Ødegård

Stilling: Jurist

Organisasjon: Finans Norge Forsikringsdrift

Hvorfor ønsket du å jobbe i Finans Norge Forsikringsdrift?

Grunnen til at jeg søkte jobb her er at jeg hadde et godt inntrykk av Finans Norge Forsikringsdrift som arbeidsplass med god faglig kompetanse, varierende oppgaver og faglig utvikling. Jeg ønsket en jobb hvor man kunne jobbe i et faglig miljø med varierende oppgaver - og det fikk jeg her i Finans Norge Forsikringsdrift.  

Jeg har tidligere erfaring fra skadeforsikring og som jurist i forbund. Jobben jeg har i dag lar meg benytte disse erfaringene, i en og samme stilling. Jeg visste ikke i like stor grad før jeg begynte å jobbe her hvor mye Finans Norge Forsikringsdrift sine løsninger betyr for samfunnet generelt. Det er med stor glede å se at jobben man utfører bidrar både samfunnet og selskapene til gode.

Hvordan ser en typisk arbeidshverdag ut for deg?

Arbeidshverdagen min består av svært varierende oppgaver. Både i omfang og karakter. Jeg trives veldig godt med variasjon. Hvor man både får bryne seg på svært komplekse oppgaver, men også faglige spørsmål av mindre kompleksitet. Ingen dager er like. I tillegg får jeg møte mange spennende mennesker, med ulik bakgrunn og profesjon av yrke – noe som gjør hverdagen enda mer interessant.

Nevn tre ting som er spesielt bra med å jobbe i Finans Norge Forsikringsdrift?

  • Gode kollegaer
  • Fleksibilitet
  • Samfunnsaktuelt